Βιομηχανική Κάνναβη

Published on Μάρτιος 11th, 2017 | by Άρις Τσάμας

0

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: «Κανναβιομηχανίες και χαποποινικοποίηση» Μέρος Β’

Στο Μέρος Α’ Χαποποινικοποίηση και Κάνναβομηχανίες» «έσκασε μύτη» η GW-Pharmaceuticals, μεταμφιεσμένη σε κωδικό μελετών. (NCT 01606202 & NCT 01710424 )

Οι αντιδράσεις ήτανε… ΚΑΜΙΑ

GW3Χαποποινικοποίηση  Χαποποινικοποίηση   

 

Προχωράμε λοιπόν περιμένοντας αντιδράσεις μετά με την ολοκλήρωση του θέματος.

ΠΡΟΣΕΧΩΣ στο Β’ μέρος το παιχνίδι μεγαλώνει.

Η πίτα κόπηκε ή κόβεται, κανείς δεν γνωρίζει. Η εμφάνιση αρχικά της GW στο πόρισμα δεν προκάλεσε ΚΑΜΙΑ αντίδραση, λέτε να προκαλέσουν τα συνθετικά κανναβινοειδή?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Έρχονται οι «Κανναβιομηχανίες». Συνθετική Κάνναβη Made in Greece

(απόσπασμα από το άρθρο)

….

Ίσως και να υπάρχουνε καινοτόμα συνθετικά κανναβινοειδή εγχώριας παραγωγής σε λίγο καιρό. Ποιος ξέρει? Γενόσημα σκευάσματα κάνναβης. Βέβαια είναι γελασμένοι αν νομίζουν πως αυτό θα το υποδεχτεί με χαρά ο κόσμος των ασθενών και μη.

Η κοροϊδία είναι εξόφθαλμη και οι ευθύνες πολλές και σοβαρές. Τα συνθετικά κανναβινοειδή με την ευρύτερη ονομασία spice και  K2 (με πληθώρα ονομάτων)που κυκλοφορούν νόμιμα επίσης στην αγορά, ευθύνονται για πολλά περιστατικά στα επείγοντα ακόμα και για θανάτους. Ο υπουργός μιλούσε πριν κάποιο καιρό για φόβους διαρροής της κάνναβης στην μαύρη αγορά. Αν διαρρεύσουν συνθετικά κανναβινοειδή στην μαύρη αγορά, ποιος θα αναλάβει ευθύνες?

Έχουμε εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και ψυχραιμίας να συζητάμε για αυτονόητα πράγματα, για συνταγματικά δικαιώματα και παραβιάσεις αυτών και μια σειρά από αδικίες που επιβαρύνουν τις ζωές πραγματικά ελεύθερων ανθρώπων.

Ελπίζω να μην βρεθούμε ποτέ στην δύσκολη θέση να μας χορηγούν τέτοια σκευάσματα, σε ποτηράκι, με τον νοσοκόμο από πάνω να επιτηρεί αν το κατάπιες, σε κάποιο νοσοκομείο.

Όλα αυτά υποτίθεται συμβαίνουν για να προφυλάξουν το κοινό συμφέρον, και τελικά κάνουν τις ζωές των ασθενών ακόμα πιο μαρτυρικές.

 

Εις το «επαναγιγνώσκειν» με το Β’ΜΕΡΟΣ

Tags: , , , , , , , , ,


About the Author

Ψυχοναύτης σε αποστολή. Τα βιογραφικά στοιχεία και στάτους γενικότερα αποκλείονται ως πληροφορία, διότι προκαλούν παρενέργειες. Δεν είμαι εδώ για να σε διασκεδάσω. Είσαι εδώ γιατί διασκεδάζω αυτό που κάνω. Γράφω, επειδή δεν μπορώ να σταματήσω το χέρι μου. Σπούδασα Βιομηχανικό Σχέδιο αλλά κατασκευάζω χειροποίητα αντικείμενα. Διασκεδάζω την ζωή και την ομορφιά ακόμα κι εξ αποστάσεως.Back to Top ↑