Θεραπευτική Κάνναβη

Published on Οκτώβριος 18th, 2017 | by Άρις Τσάμας

0

Υποκριτές αποφασίστε και τον Κ. Σύρο αφήστε..

Κάλεσμα για στήριξη στον Κωνσταντίνο Σύρο

Από χθες συνελήφθη και κρατείται ο Κ. Σύρος, πρόεδρος του συλλόγου Ασθενείς υπέρ της χρήσης Φαρμακευτικής Κάνναβης.
Οι αρμόδιοι φαίνονται παραπάνω από υποκριτές στα μάτια του κόσμου, την ίδια στιγμή που ετοιμάζουν το νέο νομοσχέδιο για την Φ. Κάνναβη να συλλαμβάνουν ασθενείς. Δεν είναι ότι περιμένουμε πολλά από το νόμο, χωρίς τις απαραίτητες κινητοποιήσεις από τον κόσμο, αλλά το τελευταίο που περιμένει κανείς, είναι να εξαντλεί το πολιτικό κατεστημένο την αυστηρότητα του σε ασθενείς και ανθρώπους που αν μη τι άλλο είναι αναγνωρίσιμοι και δηλωμένοι ως χρήστες.

Εδώ η ανακοίνωση από τον σύλλογο :

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

ΤΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

Σήμερα 17/10/2017 ημέρα Παρασκευή με εντολή, άγνωστου προς το παρόν φορέα άσκησης της κρατικής εξουσίας, συνελήφθη ο πρόεδρος του σύλλόγου Κωνσταντίνος Σύρος, μετά από «επίσκεψη» παρουσία Εισαγγελέως στην οικία του ομάδος αστυνομικών προφανώς του Τ.Α. Ξυλοκάστρου. Στην συνέχεια μετά από απαίτηση κάποιου προϊσταμένου, ακραιφνούς υπερασπιστή της «νομιμότητος» προσήχθη και η ευρισκόμενη στον πέμπτο μήνα εγγυμοσύνης σύζυγός του!!!
Η σύλληψη επήλθε μετά την εκ νέου δημόσια έκθεση του Κωνσταντίνου Σύρου στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 TV και τις πρόσφατες καταθέσεις αιτήσεων στον Ε.Ο.Φ και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Είναι σαφές ότι οι δυνάμεις του συνασπισμού των βλακών αντεπιτίθενται με το πρόσχημα υπέρασπισης της νομιμότητος, εκτός και εάν υπηρετούν δόλια πολιτικη σκοπιμότητα ως εντολοδόχοι της υποκρισίας με όποια μεταμφίεση.
ΚΑΛΟΥΜΕ όλους σε συνδυασμένη διαμαρτυρία κατά των καθεστωτικών τακτικών με αποστολές e-mail, fax, επιστολών, παραστάσεις ενώπιον Αρχών, βουλευτών και λοιπών υπηρετών του δημοσίου συμφέροντος, προκειμένου να προστατευθεί το δικαίωμά μας στην θεραπεία.
ΚΑΛΟΥΜΕ ιδιαίτερα τους δικαστικούς λειτουργούς να συμπαρασταθούν στην άσκηση του συνταγματικού μας δικαιώματος στην υγεία.
Αποδεικνύεται ότι ενοχλήσαμε πολλούς, ιδίως με την θέση μας περί αυτοκαλλιέργειας, η οποία απειλεί τα μελλοντικά κέρδη των νομιμόφρονων υπηρετών της απληστίας και της ανοησίας.
Η ΚΑΝΝΑΒΗ είναι το φάρμακό μας.
Δεν φοβόμαστε!.
Δεν κρυβόμαστε!.
Συνεχίζουμε…

 

Τι θα συμβεί από εδώ και πέρα

Πριν προχωρήσω σε οτιδήποτε άλλο, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο Μπράβο στον Κ. Σύρο. Δεν είναι τυχαίο που λίγες μέρες μετά την κατάθεση αίτησης αυτοκαλλιέργειας, έγινε το «πέσιμο» στην οικία του. Ακόμα και όταν παίζεις με ανοιχτά χαρτιά τελικά δεν θέλουνε να σε αφήσουν. Γιατί άραγε?

Ο Κ. Σύρος αυτή την στιγμή έχει μια ιστορική ευκαιρία στα χέρια του να ξεκινήσει τον σκληρό αγώνα κατά της ποινικοποίησης. Τον αγώνα που παίζεται σε πραγματικό χρόνο σε αίθουσες δικαστηρίων και κρατητήρια.

Οι δικαστικές αίθουσες είναι το μέρος που θα δοθούν οι αγώνες για τα δικαιώματα μας, κυρίως των ασθενών. Το αποτέλεσμα του καλού μας τρόπου και θέλησης το είδαμε. Τίποτα δεν θα περάσει χωρίς εμπόδια τελικά, ακόμα και για αυτούς που ξεπερνάνε κάθε υποψία.

Η αρχή λοιπόν είναι τώρα. Το νομοσχέδιο πλέον είναι σχεδόν σίγουρο πως θα είναι ένα έκτρωμα, αν κρίνω από την συμπεριφορά των αρχών στον Κ. Σύρο.

Η απελευθέρωση και η ανακούφιση των ασθενών τελικά δεν νοιάζει κανέναν. Το μόνο που τους νοιάζει είναι πως να μας «ανακουφίσουν» την τσέπη.

Ελπίζω πως θα δούμε λοιπόν τον συναγωνιστή μας ελεύθερο σύντομα , δίπλα στην οικογένεια του, όπως συμβαίνει συνήθως.

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα μας βρούνε μπροστά τους…

Υ.Γ: Και επειδή ο αγώνας είναι άνισος και ο πόλεμος παράλογος, να θυμάστε πως δεν πρέπει να αφήνετε κανέναν πίσω. Καμία υπόθεση δεν πρέπει να φτάνει στις αίθουσες χωρίς στήριξη.

Tags: , , , , , , , , ,


About the Author

Ψυχοναύτης σε αποστολή. Τα βιογραφικά στοιχεία και στάτους γενικότερα αποκλείονται ως πληροφορία, διότι προκαλούν παρενέργειες. Δεν είμαι εδώ για να σε διασκεδάσω. Είσαι εδώ γιατί διασκεδάζω αυτό που κάνω. Γράφω, επειδή δεν μπορώ να σταματήσω το χέρι μου. Σπούδασα Βιομηχανικό Σχέδιο αλλά κατασκευάζω χειροποίητα αντικείμενα. Διασκεδάζω την ζωή και την ομορφιά ακόμα κι εξ αποστάσεως.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑