Θεραπευτική Κάνναβη

Published on Μάρτιος 5th, 2018 | by Άρις Τσάμας

0

Οι χασικλήδες ζητάνε συγνώμη από τον Καρανίκα .

Πινγκ-πονγκ με συγνώμες μεταξύ χασικλήδων και Καρανίκα

Συγνώμη ζητάνε από τον Καρανίκα , μερίδα χρηστών κάνναβης. Ο λόγος, το ότι δεν μπορούν να δεχτούν την συγνώμη του.

Λογικό, αφού ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, ανέλαβε τον ρόλο «Ιησού» και ζήτησε συγνώμη για τα δεινά που έχουν περάσει χιλιάδες άνθρωποι, επειδή απλά αγάπησαν την φούντα.

Βέβαια ακόμα ψάχνονται οι δημοσιογράφοι, για το τι εννόησε λέγοντας «χρήστες κάνναβης». Μήπως εννόησε τίποτα χασικλήδες? Κανείς δεν ξέρει και ποτέ δεν ξέρεις…

Και επειδή μερικοί δεν αρκούνται σε συγνώμες και λογάκια, αλλά ζητάνε πράξεις, γι αυτό τον λόγο φτιάξαμε το παρακάτω σατιρικό βίντεο ως απάντηση.

Και για να προλάβω τους επιτήδειους. Σίγουρα δεν θεωρώ τον Κο Καρανίκα, άτομο με αρκετή δύναμη, ώστε να μπορεί να αλλάξει αυτό το νομικό καθεστώς. Και ο Πάπας θα δυσκολευόταν, εδώ που τα λέμε. Ακριβώς όμως γι αυτό, θα έπρεπε να «ξεπεζέψει» προτού μιλήσει.

Γιατί καμία συγνώμη δεν μπορεί να ξεχρεώσει, τα λεπτά, τις ώρες, τα χρόνια και τις ζωές που χαραμίστηκαν.. Κρεμασμένα από κάποιο βλέμμα καρφωμένο στο ταβάνι ενός κελιού…. 

 

Υ.Γ: Σε συζήτηση περί του θέματος, μου είπε κάποιος πως ο Κος Καρανίκας είναι ο πιο εύκολος στόχος, αφού τον ζορίζουν πολλοί συνάδελφοι του (απ όλα τα κόμματα) και του την έχουνε «στημένη», να κάνει χαζομάρα για να τον κράξουν. Συμφωνώ και τον έχω δει ξανά να γίνεται στόχος. Μήπως όμως, θα ήτανε καλύτερα ν’ αφήσει την κάνναβη, ν’ ασχοληθεί κανένας άλλος που δεν στοχοποιείται? Ούτως ή άλλως δεν θα κάνουν και πολλά….


About the Author

Ψυχοναύτης σε αποστολή. Τα βιογραφικά στοιχεία και στάτους γενικότερα αποκλείονται ως πληροφορία, διότι προκαλούν παρενέργειες. Δεν είμαι εδώ για να σε διασκεδάσω. Είσαι εδώ γιατί διασκεδάζω αυτό που κάνω. Γράφω, επειδή δεν μπορώ να σταματήσω το χέρι μου. Σπούδασα Βιομηχανικό Σχέδιο αλλά κατασκευάζω χειροποίητα αντικείμενα. Διασκεδάζω την ζωή και την ομορφιά ακόμα κι εξ αποστάσεως.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top ↑